Cselényi Daniella fotós

Fotó: Takács Ferenc

"Az vagy, amit látsz" - ezt vallom. Hiszek benne, hogy olyan szűrőn keresztül látjuk a világot, amilyenek mi magunk is vagyunk. Talán nem véletlen, hogy a kedvenc témáim a portré- és a családfotózás. 

Gyerekkorom óta tudom, hogy a történetmesélés az utam. Az elmúlt tizenöt évben újságíróként dolgoztam, a riportkészítés, a dokumentarizmus áll hozzám a legközelebb. A fényképezés sokáig csak a hobbim volt, de egyre inkább elmélyültem benne. Nagyon izgalmasnak találom, hogy mesélni képekkel is lehet, nem csak szavakkal. Fotográfusi végzettséget szereztem és folyamatosan képzem magam, hogy a látásmódom mellé olyan naprakész technikai tudás is társuljon, amelynek segítségével még jobb képeket készíthetek. 

Szeretek különleges helyszíneken fényképezni, a reggeli és a délutáni fények szerelmese vagyok.

Tudom, hogy a gyerekek számára - és néha még a felnőtteknek is - a fotózás kötelező feladatnak tűnik. Mindent megteszek azért, hogy ez ne így legyen, hogy a kamera előtt töltött idő inkább önfeledt szórakozás legyen. A lifestyle fotózás lényege, hogy nincsenek erőltetett pózok, inkább olyan helyzeteket keresünk, ahol mindenki természetesen tud viselkedni, el tudja magát engedni. Így lehet a legszebb, valódi érzelmekkel teli fényképeket készíteni.   

Keressetek bizalommal, örökítsük meg a ti pillanataitokat is!           

 

Lifestyle photo, fotó, családi fotó, portré fotó, párfotó, kismama fotó